Hagemedia Geen zorgen of stress

Stress kun je niet wegdenken

Geplaatst door

Ooit gedacht aan stress!

We hebben er allemaal wel eens last van “Zorgen” over je kind, een ouder, financieel. Hoe moet het nu verder. Het gevoel dat je lichaam je in de steek laat. Miljoenen mensen kampen elke dag met dit probleem, oftewel met “stress“, terwijl ze het zelf niet door hebben.

Elke dag zit jij aan het ontbijt en piekert je suf over hoe de dag zal gaan verlopen. De negatieve gedachten dwarrelen door je hoofd. Je denkt terug aan de nacht die niet fantastisch was, slecht slapen kan een gevolg zijn van stress.

Dit is vaak het begin van over gevoeligheid voor stress. Veel mensen hebben dit niet door. Het positieve of de positieve gedachten zijn ver weg. Het lekker in je vel zitten en het ontspanning lijken als sneeuw voor de zon verdwenen.

Welke vorm van stress heb jij

Je hebt verschillende vormen van stress. De één heeft stress voor het halen van het rijbewijs of voor het rijlessen. Waarbij de andere last heeft van tentamen stress of het niet ziet zitten om naar het werk te gaan. Zelfs onze dieren kunnen last hebben van stress.

Stress kun je niet wegdenken

Natuurlijk wil je ook positief in het leven staan maar het lukt je niet. Wat is normaal voor jou, ben ik dan zo vreemd. Hoe zou jij je voelen, als je het verleden kon laten rusten en de positieve en optimisme weer tot je kan komen. Stress kun je niet wegdenken. De vreugde die jij mist om wat voor reden dan ook zul je moeten halen uit je naasten of met hulp. Neem eens een kijkje op Geen Zorgen zonder stress

Jij bent niet altijd de veroorzaker van je schaamte gevoel, of het piekeren. Kinderen kunnen zorgen met zich mee dragen. De buurvrouw die een nieuwe auto heeft gekocht van haar verdiende centen heeft het volgens jou gedaan. Genoeg redenen waar jij je druk over kan maken.

Maar waarom maak jij je druk over de buurvrouw, is het jaloezie of afgunst. Wat kun je het druk hebben. dit is natuurlijk een voorbeeld maar gebeurd te vaak. De ontspanning en het loslaten is een soort van stress. Je zoon of dochter prestaties zijn slecht op school, die machteloosheid slaat je toe.

Waarom zei wel,  en ik niet.

Waarom lijken kinderen altijd maar zorgeloos en wij als volwassenen altijd maar doemdenken. Het nieuwe van deze tijd neemt je mee in een sleur van bepaalde negativiteit. De druk om te presteren in de wereld van politiek, social media etc maakt ons zoals we zijn. Spanning in en uit het lichaam verwerken is een techniek.

Gezond eten gaat voor. 

Leer met je lichaam en geest te leven. blijf niet in die positie van denken aan het negatieve. Maar wat vaak vergeten word, is de combinatie van stress en ongezond eten. Door dat jij je slecht voelt en gestrest bent grijpen mensen vaak naar een uitweg. Dit kan lijden naar een verslaving. Blijf op je hoede en zorg voor gezonde voeding.

Er kunnen klachten gaan ontstaan.

Er kunnen tal van klachten ontstaan die jij misschien zelf niet op zal merken als stress. Mail of schrijf een reactie met jou ervaring over hoe de stress is begonnen.

Veel voorkomende klachten kunnen zijn: Vermoeidheid, trillen van je lichaam, hartkloppingen één van de meest voorkomende hierbij kun jij verkramping krijgen in het borst gedeelte.  Je krijgt spierklachten, je humeur laat te wensen over, je bent snel boos. In een later stadium kan het zelfs zo zijn dat het slikken moeilijk word. Zo zijn er nog vele ander symptomen die er toe bij kunnen dragen aan stress.

Wat kunnen de oorzaken zijn

Ieder mens worstelt met zijn eigen problemen. En natuurlijk kun jij hier uit komen. Met hulp en een gezond verstand moet jou dit lukken. In de online cursus Geen zorgen of stress kom jij weer tot je zelf. In 19 online lessen die jij in 9 weken mag indelen kom jij weer tot je zelf. Je leert je innerlijke rust weer terug te vinden. Je moet niet, alles mag.

Handige tips die jij direct kunt toepassen in het dagelijks leven, Het effect hiervan zul jij snel gaan merken als je er mee bezig gaat. De ontspanning komt terug die jij gemist hebt de afgelopen jaren. Je gaat bouwen naar een nieuw vertrouwen. Je krijgt weer zin in het leven. Deze cursus kan jou helpen de band met familie, vrienden etc weer een positieve boost te geven. Allemaal punten die jij kunt halen uit deze lessen. 

Wat kan ik nu te doen.

Lees gewoon op de website een aantal reviews/ervaringen door. je zult lezen dat iedereen erg positief is over de online cursus Geen zorgen zonder stres. Jij kunt straks weer leven met een fijn gevoel.

 

 

Eén reactie

  1. Goedemorgen,

    Ik ben Jan en bij begonnen de klachten met heftige hoofdpijn,daarna hartkloppingen.
    Ik weet zeker dat ik hier wat aan ga hebben.
    Dank

    Gr Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *