hagemdia keto revolutie

Snel gewicht verliezen in simpele stappen.

Geplaatst door

Vet percentage verlagen

Elke dag keek ik in de spiegel en zag een gezellige dikkerd. Maar zo gezellig was het niet, het was een ramp. Je weet vast wel wat ik bedoel. Het hangt allemaal of de buik is rond.

Op een dag was ik weer eens gefrustreerd en speurde op het net naar hoe ik snel kon afvallen. Het was warm en de mars in mijn hand was bijna chocomel geworden.

Hier was ik zo klaar mee, en vol goede moed ging mijn zoek tocht verder.

Mijn eerste kennismaking

Na enige tijd speuren kwam ik op de website van Mitchel van duren. Deze man wilde beweren met zijn Keto Revolutie ook wel het ketodieet je snel en veilig kon afvallen. Het bleek een Amerikaanse methode. Met dit dieet kun je dus snel vet verbranden en je buikomtrek verminderen.

Snel gewicht verliezen in simpele stappen.

Ik voelde toch een soort klik en besloot om eens verder te kijken of het wat voor mij was. Ik bestelde het boek omdat het bedrag mij best meeviel, tegenwoordig betaal je al snel €70 euro voor een dieet boek. Ik kreeg toegang tot het ledenbestand om nog meer informatie en tips te krijgen. Er zijn zeker nog tien video’s waar jij zeker wat aan zult hebben. De maaltijd planner zorgen voor je tijd indeling van de dag.

Wat doet het ketodieet

Het ketodieet is een vrij eenvoudig dieet die ervoor zorgt je lichaam vet gaat verbranden. door de heerlijke maaltijden en tips zul je merken dat het reduceren van suikers een bepalende factor is van het ketodieet. Pak direct 101 recepten extra.

 

Het ketogeen dieet is een speciaal soort “hoog-in-vet” dieet dat jouw spijsvertering herprogrammeert om jouw vetopslag te gebruiken als brandstof in plaats van de glycogeen (die verkregen wordt uit glucose) die opgeslagen is in je spieren en lever.

 

Dit zorgt ervoor dat vet cellen hun vetzuren beginnen los te laten, die jouw lever vervolgens omzet in iets wat we “ketonen” noemen.

Vet cellen vervagen

 

Wanneer was de laatste keer dat een behoorlijk strikt dieet op lange termijn voor je gewerkt heeft?

Alles wat ik je nu verteld heb is echt waar. Inmiddels zijn er tal van mensen mee aan de slag gegaan. Veel positieve reacties over volhouden van dit dieet. Het is makkelijk je eraan te houden. Je mag immers in verhouding met andere zware dieten gewoon lekker blijven eten.

Probeer het nu uit, Je krijgt echt waar voor wat je verwacht. Neem gerust een … bij de keto Revolutie

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *