Snel geld verdienen met beleggen.

Geplaatst door

Kan ik snel rijk worden met beleggen.

Absoluut, Jij kan ook rijk worden met beleggen. Als je op een verjaardag zit, en je vertelt dat je aan het beleggen bent. Zal iedereen roepen jij bent gek en dat kost geld etc. Niets is minder waar, er zijn meer rijk geworden met beleggen dan verkoop van producten.

Ik ga je eerst uitleggen welke type/soorten beleggingen er zijn.  Je leest zoveel over beleggen en aandelen. Eigenlijk is beleggen in het kort gezegd. Een investering doen met de verwachting het geld of de investering in de toekomst meer waard zal gaan worden. 

Aandelen van toen en nu.

Mensen hebben altijd al de drang gehad om te sparen. Maar sparen was in het verleden voor heel veel  mensen een probleem. Hadden de mensen wat over gingen ze naar de bank.

Bij de bank werd al snel een polis oftewel een beleggingsrekening  aangeboden of wel een beleggingspolis werd voor gelegd. Men kon dit een aantal jaren vast zetten tegen een bepaalde rente. Met het geld werd dus investeringen gedaan in aandelen. De banken deden hier goed hun voordelen mee. Voor ons waren de opbrengsten klein

Het principe is tot nu nog niet veel veranderd. Alleen het digitale tijdperk is versnelt en simpel geworden. Tegenwoordig zijn de aandelen overal te koop. Met honderden apps in de wereld is het allemaal heel makkelijk geworden.

Je hoeft geen expert te zijn om geld te verdienen met aandelen.

Omdat het tegenwoordig erg simpel is om aandelen te kopen kun jij namelijk makkelijk instappen en snel geld gaan verdienen. Je hoeft geen expert te zijn om met aandelen te beginnen. Wil je met Nederlandse aandelen beginnen dan kan ik jou Bux zero aanbevelen. Dit is een Nederlands bedrijf met een hele goede app, en alles is in het Nederlands.

Waar kan ik in beleggen.

Wil jij echt serieus gaan beleggen in bijvoorbeeld obligaties, ETF’s en/of indexfondsen of de echte aandelen dan heb jij eigenlijk twee keuzes.

1. Wat is beheerd beleggen.

Beheerd beleggen is het meest veilige wat je kan doen als je wilt beleggen. Hierbij open jij een beleggingspolis die jij bij de meeste grote banken kan openen/afsluiten. Je bent dan volledig afhankelijk van deze bank. Zei zullen met jou geld de aandelen de markt op gaan. 

Jij bepaald alleen het risico in hoeverre zei mogen gaan met jou geld. Meestal heb je 5 keuzes uit honderden waar jij een keuze uit mag maken om in te zetten. Zei zullen hiermee aandelen of obligaties kopen.

het rendement is meestal niet het meeste maar daarin tegen heb jij er minder omkijken naar. Dus heb jij weinig tijd dan is dit wel een goede optie.

Actief beleggen.

Actief beleggen was vroeger alleen voor de rijken werd er gezegd en mensen met verstand van aandelen. Tegenwoordig kun jij dit zelf en ben jij zelf ook verantwoordelijk voor wat je doet met je aandelen of ETF, obligaties.

De kosten zijn zeker minder omdat je hier zelf invloed op hebt. Je  kan zelf bepalen hoeveel en waar jij geld op in zet.

Doordat jij ook graag snel geld wilt verdienen met beleggen kan ik je vertellen dat actief beleggen dan wat voor jou is.

Wat ik je wel als tip wil geven is om de eerst de online cursus Trading Navigator Methode  te gaan volgen. Dit heb ik ook gedaan en ben hier eigenlijk erg enthousiast van geworden.

Door deze  te volgen kan ik me nu een echte kenner op het gebied van beleggen, aandelen  enETF beleggingsfondsen noemen. 

Eerst was ik hier erg sceptisch over en dacht dat ik het wel zelf kon. Onze vrienden volgden deze cursus al en wisten binnen twee maand al meer rendement te halen dan wij. 

Met mijn kennis van nu ben ik dus instaat om een lekker rendement te behalen en pak ik een paar honderd in de maand erbij. en dat kost mij per dag hooguit een uur.

Bux Zero nu gratis.

Waar ik nu mijn meeste beleggingen mee doe en koop is Bux Zero. Een collega van mij wist dat deze tot juni gratis was/is. Ik kende dit bedrijf al een tijdje en had al een account.

Tot op heden had ik hier nog niks mee gedaan omdat zei nog niet de Amerikaanse aandelen markt in hun portofolie hadden. “MAAR LET OP NU WEL” .

Sinds eind mei kun je ook op de Amerikaanse markt terecht op Bux Zero. Dit noem ik nog eens een voordeel. Wat ook heel handig is aan het beleggen bij Bux Zero is dat je kan betalen met een Tikkie.

Bux Zero is vrij compleet nu. Niet alleen de Amerikaanse aandelen maar ook de AEX, AMX, AScX bieden ze aan.

AEX

Iedereen hoort wel eens op de radio of zien op de Tv het woord AEX voorbij komen. Maar weten vaak niet wat het betekent en wat het inhoud. De AEX heeft eigenlijk de 25 grootste beursgenoteerde bedrijven.

AMX

Deze is voor mensen minder bekend. Dit zijn de middelgrote beurs genoteerde bedrijven.

AScX

Deze zijn nog het minst bekend bij de mensen maar geven de 25 lokale fondsen weer.

Naast deze en de Amerikaanse beurzen kun je ook nog investeren in 30 Duitse beleggingsbedrijven.Nu word het wel heel interessant om bij bux Zero te investeren. 

Beleggen nu instappen.

Op dit moment is het heel gunstig op in te stappen. Door koersen en de beurzen staan dermate laag dat jij nu best voordelig kan inkopen. De olie prijzen zijn nu nog erg laag, dus hier kun je het eerste voordeeltje al uithalen. 

Beleggen wanneer

Ik kan nog uren vertellen hoe het mij vergaat en waar je allemaal op in kan zetten maar dit doe ik in mijn volgend blog. Vertel eerst mij jou ervaringen

Wil jij ook gaan beleggen probeer dan eerst wat kennis op te doen en volg deze cursus Trading Navigator Methode. Vind jij het leuk om mee te praten of eigenlijk een beetje op te scheppen over het feit dat jij op de beurs aan het beleggen bent.

Pak deze kans en vertel anderen hoeveel jij straks weet van beleggen en dat jij daar maandelijks of zelfs dagelijks geld mee weet te verdien. Neem gerust een kijkje hier onder en volg de training van Harm van Wijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *