Hagemedia AfvallenMetNederland

Snel afvallen

Geplaatst door

Snel afvallen doe je niet alleen

Je kent het wel , je kijkt in de spiegel en vind je zelf te zwaar. Je probeert het met je kleding te camoufleren alleen lukt dit niet altijd. Elke dag ben je met het eten bezig , “wat wel en wat niet”. Je dieet je een ongeluk en sport als een bezetene maar afvallen ho maar.

Je dieet boeken vliegen je aan. Het schrijf schriftje waar jij kilo’s bij houd stopt na 3 kg en 3 week. Je raakt gefrustreerd van het feit dat je niet door kan zetten.

Binnen een paar week is jou motivatie gezakt naar het 0 punt. Vele pogingen mislukken. Je bent vaak kwaad op je zelf. De moed zakt je in de schoenen. Het beetje gewicht verlies waar jij heel hard voor gewerkt hebt zit er binnen enkele dagen weer aan ( Het jojo effect )

Wanneer heb ik overgewicht

Om te bepalen dat jij overgewicht hebt kun jij gebruik maken van de BMI  “Body Mass index” De verhouding tussen gewicht in kilo’s en je lengte in meter weer. De BMI wordt uitgedrukt als kilogram per meter in het kwadraat. De uitkomst is soms niet helemaal het verwachtte resultaat.

Afvallen en obesitas 

Hoe kun je nu snel afvallen zonder dat je er gespannen van word. Uit onderzoek ik gebleken dat 60% van de bevolking last heeft van overgewicht en nog zeker 20% een type obesitas. We spreken van obesitas als iemand een te hoge vetpercentage heeft, in de volksmond overgewicht genoemd.

Obesitas word al snel gezien als iemand die teveel eten naar binnen werkt. Niets is minder waar. Obesitas word aangenomen als een chronische ziekte. Het opstapelen van vet in het lichaam kan grote gevolgen hebben voor het lichaam. Er kunnen verschillende klachten ontstaan. Een lage energie niveau is één van die dingen die als eerste optreden. 

afvallen wat heb ik nodig.

Als je wilt afvallen heb je als eerste een juiste instelling nodig. Ben jij niet gemotiveerd om te gaan afvallen zul je altijd falen. Met de juiste instelling en energie kom je al een heel eind. 

Wij hebben samen met AfvallenMetNederland programma voor u open gezet. Geloof het of niet, je kunt hier zeker binnen 10 weken 7 tot 10 kg afvallen. Alleen maar doordat je dit met nog 150000 mensen tegelijk aan mee doet.  Dit programma is gemaakt voor iedereen die wil afvallen op een normale manier. Hierbij krijg je ook nog eens een E-book met gratis recepten.

Wij vinden het niet fijn dat mensen aan dieet programma’s meedoen die je gezondheid kunnen schaden. Het AfvallenMetNederland helpt jou in 10 weken naar een stabiel gewicht. Dit betekent dat je gemiddeld 1 kg per week gaat afvallen.

Afvallen

AfvallenMetNederland.nl is een online dieetprogramma waarbij mensen verantwoord online kunnen afvallen Je krijgt een persoonlijke begeleider. Deze vriendelijke mensen zullen je helpen naar je streef gewicht. Door hun jaren lange ervaringen kunnen zei je helpen om gezonder te leven en hierbij zeker energieker de dag te beginnen. Je zult samen gaan werken naar een gezonder lichaam.

Afvallen en gezonder leven is van de dag een hype aan het worden. Je ziet meer mensen afvallen en sporten.. Al vijf jaar helpt AfvallenMetNederland.nl deze mensen hierbij.

AfvallenMetNederland.nl heeft jaarlijks ruim 170.000 bezoekers en heeft ruim 150.000 actieve leden in het bestand. Mega veel mensen zijn hier door kilo’s kwijt geraakt en blijven ook stabiel.

Wilt u meer informatie over het programma dan raad ik u aan hieronder te zoeken wat u wilt weten.

Wat zijn de voordelen

Met het programma raak je snel en zonder hongergevoel je overtollige kilo’s kwijt, krijg je meer energie en blijf je op gewicht. Op de website staat alles beschreven

Hoe werkt het dieet

Om af te vallen moet je meer verbranden dan dat je dagelijks
binnen krijgt. Elk mens is anders gebouwd en reageert
verschillend op het wijzigen van zijn/haar eetpatroon. Wij helpen jou
met het doorbreken van oude (foute) eetpatronen!

Gezond en normaal afvallen

Afvallen is niet gemakkelijk, dat snappen wij. Daarom hebben wij de 4 fasen
ontwikkeld zodat jij jouw streefgewicht kan behalen zonder hongergevoel.

Dit krijg je allemaal bij het dieetprogramma

‘Ons doel is om jou te helpen om succesvol af te vallen’
Daarom bieden wij jou een zo breed mogelijk pakket aan.
Hiermee willen we voor jou het afvallen makkelijk maken.

Pak nu het boek met extra veel voordeel

Ben je klaar om de kilo’s kwijt te raken, Begin aan een nieuw leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *