Koolydraatarm in 50 dagen

Slank blijven in de overgang

Geplaatst door

Slank door de overgang

Heel veel mensen denken bij de overgang aan vrouwen en opvliegers. Niks is minder waar want de man gaat ook de overgang doormaken. Onder vrouwen word dit de zo geheten menopauze genoemd, en bij mannen de penopauze. Dit kan voor heel veel mensen een vervelende periode zijn in hun leven.

Hormonen en hormonen

Of je nu wilt of niet, de kans is groot dat jij er vroeg of laat ook mee te maken gaat krijgen. bij de meeste mannen beginnen de eerste verschijnselen rond hun 40ste levens jaar. Dit komt bij de man neer op een sterke afname van testosteron. Bij de vrouw verloopt dit proces anders en de duur is vaak langer, daardoor kan dit veel heftiger zijn.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het bij vrouwen plotseling en snel kan gaan. De oestrogeen en de progresteron daalt snel in een vrouwen lichaam. Dit betekend dat de hoeveelheid eicellen op raken.

Door dit fenomeen worden de lusten anders en zullen de hormonen andere stoffen voorrang gaan geven. Mannen hebben in het algemeen minder last van dan vrouwen. De vrouw blijft meestal langer in het menopauze proces hangen.

Hoe slank te blijven in de overgang

Het grote probleem bij vouwen is het dikker worden in deze periode. Dit heeft te maken met verschillende factoren, je lijf veranderd. Er word namelijk minder Oestrogeen aangemaakt, hierdoor zullen de vetten sneller worden vast gehouden. Je zult merken dat er daardoor hormonale schommelingen gaan ontstaan.

Je spiermassa neemt af naarmate je ouder word. De neiging naar eten word ongemerkt toch groter. Je raakt eerder vermoeid en je zult je er toe moeten zetten om niet op de bank neer te ploffen. Ook al hoeft dit niet perse met vermoeidheid te maken hebben. Door stemmingswisselingen of een rot gevoel zul je sneller de neiging krijgen om het eerder op te geven of te gaan eten.

Mensen om mij heen.

Zowel vrouwen als mannen vinden het lastig te accepteren hoe zei lichamelijk en geestelijk de veranderingen gaan door maken. Vooral de veranderingen van het lichaam word moeilijk geaccepteerd. Het word allemaal wat minder strak.

Bij de man uit zich dit vaak in een hangende buik en slappe onder armen. De ochtend erectie zal minder vaak aan de orde zijn. De vrouw heeft het vaak het zwaarst te verduren, borsten worden minder stevig en hun achter werk word dikker , over het zin hebben in sex nog niet gesproken. Natuurlijk zijn deze dingen niet altijd het geval.

Door de vele positieve reacties van mijn lezers, is dit wat jou heel goed kan helpen in deze periode. Door deze E- Book aan te kopen Slank door de Overgang , voor een relatieve kleine prijs van € 37 heb jij een al 50 recepten op het menu.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *