Bol Masterclass

Omzet verhoging door cursus Bol Masterclass

Geplaatst door

Maak kennis

We kennen allemaal wel het grote Bol.com. Al enkele jaren kun je bij dit bedrijf op hun website miljoenen artikelen kopen of verkopen. Ook kun je al meerdere jaren partner van dit bedrijf worden. Je kunt daar jou spullen gaan aanbieden of affiliate partner worden. Je verkoopt dus je eigen producten of je promoot voor een ander bedrijf.

Snel en goed verdienen model

Ik weet nog goed, enkele jaren geleden. Ik melde mij aan om weder verkoper te worden van hun producten. Dit betekende dus dat ik affiliate partner werd. Ik bouwde een grote website en begon met productfeeds in te laden.

Doordat de website niet echt content bevatte werd deze eerst afgekeurd. Toch probeerde ik het vier week later weer en werd goed gekeurd. Dat lukte toen wel omdat ik heel veel content had geschreven over bepaalde producten en diensten. Een website heeft namelijk wel content nodig en is daarbij representatief.

In de eerste week bleef het erg rustig. Ik werd eigenlijks een beetje nerveus en vroeg mij af waarom ik nog niks had verkocht. Nu weet ik dat een website eerst wat tijd nodig heeft. Na vier week kwam het eerste commissie bedrag binnen. Nu twee jaar verder heb ik zeker 30 bestellingen per week.

Eigen producten betere marges

Op Bol.com heb je ook de optie om je eigen producten aan te bieden. Deze optie heb ik nu voor gekozen en heb de cursus gevolgd Bol-Masterclass deze cursus kan ik je van harte aanbevelen. Op het gebied van verkoop en affiliate word je hier zeker wijzer van. Het is een investering geweest maar het heeft zich nu dubbel uitbetaald.

Ik ga je uitleggen waarom ik voor dit heb gekozen, ook al schrok ik eerst van de prijs. Maar dit had zich in drie maanden dubbel en dwars terug betaald. Ten eerste heeft de websites per dag 3 miljoen bezoekers en duizenden weder verkopers en affiliate marketeers. Het draagvlak en het schaal bereik is dus heel groot.

Je hebt de vrije keuze wat jij wilt aanbieden. Je krijgt hierbij ook alle tools in handen die je nodig bent om een goed affiliate partner te worden. Bol Masterclass affiliate quick-start gids, Voorbeeld e-mails, Voorbeeld blog pagina, Voorbeeld review video, Plug and play scripts voor promotie, Gratis affiliate training, zijn enkele voorbeelden waar jij training in krijgt.

Gooi je zelf niet in het diepe!

Ik kan je zeker vertellen dat ik super enthousiast ben geworden na de training te hebben gevolgd. Ik voel mij nu een volledige programmeur op het gebied van Affiliate en eigen verkoop van producten. Ik weet zeker dat het de investering waard is.

Veel klanten en zeker heel veel studenten hebben baat bij deze cursus gehad. Ik ben dus ook heel blij om straks te horen van jullie succes verhalen. Ik mag je ook nog vertellen dat ze nu een goede aanbieding hebben op de normaal prijs. Hier onder kun jij je aanmelden voor de Masterclass. Neem gerust een kijkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *