ikwilvanmijnautoaf

Is ikwilvanmijnautoaf.nl betrouwbaar

Geplaatst door

Is ikwilvanmijnautoaf.nl een betroubaar bedrijf

Voor heel veel mensen is een auto een deel van hun leven en maakt deel uit van het gezin. Elke dag ga je ermee naar je werk of je maakt eens een gezellig ritje op zondag. Een auto kan dus best een emotionele waarde voor iemand hebben. Het is dan soms ook niet makkelijk om afscheid te nemen van je auto. Denk maar eens aan je eerste auto of een auto die jij van je opa hebt gekregen of over hebt gekocht.

Ervaringen met ikwilvanmijnautoaf.nl

Na onderzoek gedaan te hebben over het bedrijf ikwilvanmijnautoaf.nl zijn wijj tot de conclusie gekomen dat het bedrijf doet waar het goed in is. Eigenlijk is het een bedrijf die de koppeling doet tussen klant en bedrijf. Zo werkt het bedrijf al jaren en staat goed bekend. Het is namelijk zo,als het bedrijf niet in orde was geweest kon het nu niet meer bestaan.

Er zullen altijd verhalen te ronde gaan die het negatieve aspect naar voren halen. Ons onderzoek heeft uitgewezen dat het bedrag tussen de waarde en de handelswaarde niet heel groot is. Uiteindelijk maakt het dus niet uit of je de auto inruilt bij een dealer of laat verhandelen door ikwilvanmijnautoaf.nl. Zei zullen de auto aanbieden bij andere dealers en handelaren, hieronder meer.

Hoe gaat het bedrijf te werk.

Je hebt dus besloten om je auto te gaan verkopen. Er gaan van allerlei verhalen te ronde dat er slechte handelaren tussen zitten. Nu is dat begrijpelijk maar niet elke handelaar is het zelfde. Wat ik zelf heel belangrijk vind is dat je een erg duidelijke omschrijving moet geven Het bedrijf heeft op hun website een duidelijke stappenplan beschreven hoe het in zijn werk gaat. Voor ons is dit duidelijk, neem het zelf maar eens door. Hieronder kunt u ook stappen de doornemen

Stap 1

Ga naar het aanmeldformulier op onze homepage, voer hier het kenteken in (of kies voor handmatig gegevens invoeren). Op de volgende pagina vul je vervolgens de kilometerstand in en beantwoord je enkele vragen over de staat, daarna ga je door naar de details van je auto. Welke opties en accessoires maken jouw auto uniek? Geef het door, wees daarbij eerlijk en zo compleet mogelijk! Je voltooit de aanmelding met het uploaden van enkele foto’s van je auto en het delen van je contactgegevens, zodat wij je kunnen bereiken met de resultaten. Vanaf hier gaan wij voor je aan de slag!

Stap 2

Je auto komt binnen op onze afdeling voertuigcontrole, hier controleren we de aanmelding en nemen we contact met je op. Het lukt ons niet altijd om daadwerkelijk contact te krijgen, wij waarborgen minimaal één contactpoging.

Stap 3

Je auto wordt zichtbaar voor onze autodealers in een afgeschermde veiling (alleen zichtbaar voor autodealers), bij interesse kunnen zij direct een bod uitbrengen op jouw auto.

Stap 4

Het resultaat koppelen wij per telefoon en/of via e-mail aan je terug. Ben je het niet eens met de prijs of heb je geen bod ontvangen? Soms lukt het ons niet om een (reëel) bod af te geven, in overleg met jou kunnen we dan nogmaals je auto aanbieden in de veiling.

Stap 5

Ga je akkoord met het bod, dan is je auto verkocht! En dan..

Stap 6

Wij versturen per e-mail de verkoopovereenkomst en brengen je in contact met de kopende autodealer. Vervolgens maak je een afspraak met de kopende dealer, normaliter vindt de levering plaats bij de koper binnen 14 dagen na verkoop.

Stap 7

Iedereen is gebaat bij een vlekkeloze overdracht. Check daarom te allen tijde onderstaande punten:

  • Is het kentekenbewijs compleet?
  • Indien van toepassing dient het meest recente apk-keuringsrapport aanwezig te zijn
  • Zorg vóór de oplevering dat je voertuig schoon is. Zo kan de dealer checken of het voertuig in dezelfde staat verkeert zoals omschreven is tijdens de aanmelding
  • De eventueel aanwezige alarm-, audio-, en/of navigatieapparatuur dient naar behoren te werken
  • Is het onderhoudsboekje aanwezig?
  • Zijn alle sleutels en eventuele blokkeringscodes aanwezig?
  • Zorg ervoor dat je je kunt identificeren met een geldig legitimatiebewijs

Stap 8

De koper controleert de auto aan de hand van de verkoopbevestiging, is de verkoop zoals omschreven dan is de verkoop rond! Middels een contante betaling of directe bankoverschrijving ontvang je vervolgens het overeengekomen bedrag. Ben je een schade vergeten te melden, of is er een schade ontstaan vlak voor levering? De koper mag in dat geval de verkoopprijs corrigeren met de kosten van deze schade, uiteraard in redelijk-en billijkheid. Ben je het niet eens met de correctie dan vervalt de oorspronkelijke verkoopovereenkomst. Wij helpen met vragen voor, tijdens na verkoop bij de levering aan de koper.Is alles gelukt, gefeliciteerd, wij hebben je succesvol kunnen helpen met de verkoop.

Goede ervaringen met ikwilvanmijnautoaf.nl

Onze conclusie is, dat als jij van je auto af wilt heel goed het bedrijf ikwilvanmijnautoaf.nl kunt inhuren. Gezien het gemak waar je mee uit de voeten kan is dit best een optie. Wat ook blijkt uit onze ervaringen is dat heel veel mensen toch even meer krijgen dan verwacht, en dat is erg positief. Wilt u echt verkopen ga dan naar ikwilvanmijnautoaf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *