Freds bouwtekeningen zijn er voor iedereen.

Geplaatst door

Aan de slag met Freds bouwtekeningen.

Freds bouwtekeningen, iedereen heeft er vast wel eens over gehoord. met Freds bouwtekeningen en wel met meer dan 10.000 kun je maken wat je wilt. Door het grote aanbod aan tekeningen kun je professioneel of hobby matig uit de voeten.

Of je nu kasten wilt maken of een mooie tuinset van steigerhout. Alles kun je vinden in Fred zijn bouwtekeningen. Hierbij kun jij het klussen na enkele projecten gaan zien als een passie en word jij een professional.

Wat zijn de mogelijkheden.

Natuurlijk kan ik je hele verhalen gaan vertellen over mijn ervaringen met Freds bouwtekeningen. Alleen dat ga ik niet doen, Zins ik het pakket heb aangeschaft kom ik bijna niet meer toe aan mijn blogs schrijven. Ik ga er helemaal in op. mijn streven was altijd om het hobby tijdperk achter te laten. Nu een aantal projecten verder begint het er inderdaad professioneel  uit te zien.

Kapschuur bouwen

De kapschuur staat op een fundering van Bankirai standaard maten.

Al aardig gevorderd
Bekleed met zweedsrabat

Schuur bouwen

Ik heb dus een aantal projecten gedaan met inspiratie uit het assortiment van Freds bouwtekeningen. Ik wist dat ik met de bouwtekeningen  en het tekenprogramma wel een mooie schuur of kapschuur kon bouwen, en het resultaat mag er zijn. Met veel handige tips en een aantal maat aanpassingen is het project zeker geslaagd. Terwijl ik eerst weer op Google had lopen speuren naar een goed tekening, wist ik dat het gewoon beschreven stond in Fredsbouwtekeningen. Zie mijn foto,s hieronder 

Als jij liefde hebt voor het klussen of graag je handen laat werken. Heb jij een redelijk inzicht op het gebied van bouwtekeningen en/of bouwen raad ik jou Freds bouwtekeningen aan.

Wat kan ik verwachten!

Je kan het zo gek niet bedenken of in het pakket van Fred staat het wel beschreven. Na lang speuren op het net en vele pogingen om de juiste tekening te vinden wist ik het niet meer. Ik moest iets zoeken waar ik mee uit de voeten kon.

Ik vond dat projecten vaak veel langer gingen duren dat ik vooraf had gehoopt. Of dat ze eindigen in een teleurstelling. Vaak durfde ik het niet te laten zien wat ik had gemaakt, of ik zei dat het nog niet af was.

Ben jij net als ik een doe – het – zelver. Mis jij altijd die tekening met de juiste maten. Ben jij al dagen op het net bezig om de juiste tekening en maten te vinden voor jou project. Vertrouw dan op Freds bouwtekeningen.

Alles op maat.

Alles wat jij wilt maken staat beschreven in Freds bouwtekeningen. Het is namelijk ontzettend makkelijk. Je laat het op maat zagen in de bouwmarkt en zet het zo in elkaar.

Bij elk project zit een duidelijke handleiding zodat je direct kunt beginnen met het in elkaar zetten. Elke dag nieuwe inspiratie,om jou project een succes te laten worden.

Krijg vijf dikke bonussen!

Je krijgt niet alleen een inlog naar de 10.000 bouwtekeningen maar ook nog eens vijf dikke bonus pakketten. Hiermee ben jij dus helemaal compleet om als beginner of gevorderde bouwer aan de slag te kunnen.

Bonussen zijn niet zomaar voor iedereen weggelegd, Als jij vandaag besteld, krijg je ook nog eens een vette korting op de aanschaf prijs.

Welke bonus krijg ik.

Wat ik al eerder vertelde zijn deze bonussen erg scherp en voor iedereen.

Je krijgt het software pakket DWG & CAD, De steiger meubelen gids, Doe het zelf winst, Doe het zelf bouwkundige benamingen en Freds lidmaatschap bouwtekeningen, zodat jij altijd op de hoogte bent van alle bouw nieuwtjes.

Dit pakket heeft een waarde van €188 maar nu geef ik je het vertrouwen om dit uit te proberen voor maar liefs € 67 zonder verdere maandelijkse kosten. Je krijgt dus echt meer dan 10.000 bouwtekening.

Ik zeg direct doen! je bent niet de eerste met geweldige resultaten. wil jij dit pakket klik dan eenmalig op de button hier onder en pak deze aanbieding. Laat mij weten hoe je ervaringen zijn en toon je project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *