Content voor affiliate marketing

Geplaatst door

Content belangrijk voor affiliate marketing

Affiliate marketing, wat moet ik schrijven.

Heel veel mensen zien affiliate marketing wel zitten alleen weten ze niet wat en waarover ze moeten schrijven. In computer taal noemen wij dit content.

Het schrijven van goede content is best een belangrijk aspect. Juist bij affiliate marketing is het schrijven van gerichte content erg belangrijk. Denk niet in robot taal maar blijf op een menselijk niveau schrijven. Dus ga niet hele moeilijke zinnen maken of maak niet van elk woord een link. Hier zal Google niet blij mee zijn en zullen hier ook niet op reageren.

Vertel het in je eigen woorden, mensen willen geen flauwekul verhalen. We willen toch allemaal weten hoe wij een goed lopende affiliate website kunnen opstarten. Je kunt net als ik met veel inzet zeker € 100 per dag gaan verdienen.

Het beste content voor affliliate marketing

Het zorgen van voldoende content op je website zorgt ervoor dat jij gevonden gaat worden. Het is duidelijk, des te meer content jij schrijft hoe sneller jij gevonden gaat worden. Voor de komende tijd is het dus erg belangrijk om veel content te gaan schrijven.

Schrijf minimaal 2 blog berichten in een week. Wil jij iets sneller resultaat, zul je toch gauw 4 goede content berichten per week moeten schrijven. Volgen van de cursus internetgids revolutie zou je kunnen helpen met opstarten van de juiste stappen op het gebied van affiliate marketing.

Uit eindelijk zul pas na een paar maanden resultaat zien omdat Google je eerst moet vinden en beoordelen en dan een plekje geven in de ranking. De handige tips die jij krijgt van Jacko Meijaard en zijn internet revolutie zijn van grote waarde als jij met affiliate marketing wilt beginnen

Wat is content.

Content is eigenlijk alles wat op het net te vinden is. Afbeeldingen, teksten of video,s word allemaal gezien als content, net als dit blog.

Iedereen heeft zijn eigen keuze op het gebied van content. Wil jij ook gaan werken als affiliate marketeer verdiep je dan in de niche waar jij je het beste mee voelt of affiniteit mee hebt. Kun je goed schrijven, dan is schrijven van blogs goed voor jou. Kun jij goed praten en verkopen,is misschien video content wat voor jou.

Waar jij je het beste bij voelt moet je voor gaan. Niet vergeten dat als jij wilt beginnen met affiliate marketing je content echt het belangrijkste is. Begin jij een website met verkoop artikelen, dan is content ook weer het belangrijkste. Geef het de tijd, jij kan ook honderden euro’s per maand erbij gaan verdienen.

Welke soorten content zijn er.

Er zijn meerdere soorten van content die jij kunt toepassen als je wilt beginnen met affiliate marketing. Ik ga stap voor stap aan je uitleggen welke vormen van content er zijn.

Email marketing

Om te beginnen vind ik het mailen van mensen het meest effectief, Door dat jij reacties krijgt van mensen en dus hun email adres in handen krijgt kun je deze mensen 1 a 2 keer in de week een mail sturen met de nieuwste blogs of aanbiedingen. Doordat je gebruikt maakt van email marketing heb jij een groot bereik en zullen mensen toch sneller iets bij je gaan afnemen. Als jij mensen goede informatie stuurt zullen ze je gaan vertrouwen en sneller iets bij je kopen.

Blogs schrijven

Blogs schrijven is voor veel mensen best moeilijk en toch is dit ook één van de betere manieren om geld mee te verdienen. Een blog heeft alleen meer tijd nodig om gevonden te worden. Een video bijvoorbeeld maak je en kun jij overal delen en laten zien. Mensen hebben vaak meer interesse in een filmpje dan een tekst. Toch zal een blog op langer termijn meer effect hebben, omdat deze langer en stabieler het net over gaat.

Met blogs schrijven komen mensen naar je website toe. Maar hoe kun jij nu weten waar jij misschien op gevonden gaat worden. Door veel op het net te zoeken en zoekwoorden in te typen zul jij steeds meer vaardigheden krijgen in het vinden van goede zoektermen.

Zoek bijvoorbeeld op marketing in je Google balk. Je zult zien dat onderaan de pagina heel veel zoektermen te voor schijn komen. Deze kun jij weer gebruiken in jou blog tekst.

E-Books

Wat heel goed wil, is het promoten van e-books op het net. Je kunt er zelf ook voor kiezen om een e-book te gaan maken. Let wel op dat je over genoeg content beschikt. Daarom is het belangrijk dat jij bijvoorbeeld een e- book schrijft over iets waar jij heel veel van weet.

Heb jij het idee dat dit iets is waar jij goed mee overweg kan, ga dit dan vooral doen. Jij kunt hier namelijk bakken met geld aan verdienen. Mensen lezen tegenwoordig veel e-books en geen gewone boeken meer. Je hebt dus een goed kans van slagen.

Video’s

Het maken van een video kan natuurlijk ook goed verkopen. Kun jij goed praten en verkopen is dit iets voor jou. Begin een youtube kanaal als jij niet bang bent om je zelf te laten zien. Heb jij die vlotte babbel en ben je niet bang om herkent te worden , ga dan vooral aan de slag met video’s

Natuurlijk is dit een niche waar jij heel goed geld in kunt verdienen. Maar wat misschien nog beter is om het te gebruiken in combinatie met een eigen website. Heel vaak is dit de juiste combinatie omdat sommige mensen liever een filmpje kijken, om zo hier hun informatie uit te halen.

Landingspagina’s

Naast alle andere opties is er nog een ander tool. Dit noemen ze een landingspagina. Dit is best interessant om een bepaald product te promoten. Er zijn diverse tools om landingspagina’ste kunnen maken die jij hiervoor kunt gaan gebruiken.

Content schrijven voor affiliate

Geloof mij, toen ik voor het eerst begon aan affiliate marketing wist ik niet echt hoe ik moest beginnen. Ik was me toch een potje aan het typen en werd een beetje teleurgesteld in het feit dat ik na 2 maand nog niks had verkocht. Tot het moment ik de affiliate marketing revolutie tegen kwam. Hiermee is het grote succes begonnen. Na een half jaar werd het succes zichtbaar. Je krijgt zo ontzettend veel tips om het goed te doen, het helpt mij nu nog elke dag, Je kan alles terug kijken via de video’s die online altijd te openen zijn.

Wil jij ook financieel onafhankelijk worden, ga dan aan de slag met de internetsuccesgids marketing revolutie

Er staat nu een verrassende aanbieding voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *