Blijvend zelfvertrouwen is vertrouwen in je zelf.

Geplaatst door

Blijvend zelfvertrouwen.

Ben jij iemand die geregeld tegen dingen uit het dagelijks leven opziet. Wat voor de meeste mensen normaal kan zijn en vol zitten met vertrouwen, kan het voor jou een ware hel zijn. Geen vertrouwen in je zelf hebben of van de mensen om je heen is soms een groot probleem. Het zelfvertrouwen begint elke dag als jij uit je bed stapt. Je staat op en kijkt in de spiegel “dit is de dag die voor jou begint”.

De moed zakt je in de schoenen terwijl je voor de spiegel staat. Het vertrouwen is ver weg terwijl de dag nog moet beginnen. Wat jou zou kunnen helpen, is elke morgen iets liefs over je zelf zeggen, zoals: “Ik hou van mij zelf of wat zie je er goed uit”zal je helpen. Het onbewuste word een overtuiging. Het klinkt misschien raar maar het helpt echt.

Jij kan aan de top komen

Wat je als eerste zou kunnen doen om toch de dag goed te starten is geloven in je zelf, fris je lekker op, zorg dat je er goed uitziet , Kleed je als een echte dame of heer. Kleed je goed zodat mensen zien wie jij bent. Dit zorgt niet alleen voor een goed gevoel en vertrouwen maar je komt ook bij andere mensen als vertrouwd over.

Vraag je zelf af waarom.

We weten allemaal dat als je geen vertrouwen hebt in je zelf of vertrouwen in een ander personen het heel moeilijk kan zijn. Heel veel vragen zul je hebben, waarom jij het zelfvertrouwen mist en je misschien erg onzeker bent. Waarom die andere persoon wel de aandacht krijgt en jij niet.

Eigenlijk kun jij zelf het beste aan je zelfvertrouwen werken door in je eigen gedachten en met wat hulp de goede weg in te slaan. De cursus blijvend zelfvertrouwen kan je hier prima bij helpen en ondersteunen, hier vertel ik later meer over.

Hoe presenteer ik mij zelf.

Door een juiste houding van je zelf en in je omgeving zul je gaan merken dat het in verloop van tijd beter met je zal gaan. Je hoeft niet honderden euro’s gaan uitgeven aan kleren. Kleed je met kleren die lekker zitten om je lichaam en wees representatief naar anderen.

Probeer mensen kennis op te doen. Kijk mensen aan die tegen je praten. Schouders naar achteren en je hoofd rechtop. Je zult merken dat mensen je er bij gaan betrekken.

Probeer mensen met wie je spreekt te complimenteren en geef ze een positieve feedback. Je zult merken dat het omgekeerde gaat gebeuren. Mensen zullen je in de loop van tijd het vertrouwen gaan geven. Zodat je plotseling ook mee mag gaan in de gesprekken. Dit zijn juist de dingen die het hem doen, De vreugde het vertrouwen de aandacht gaat je goed doen.

Presenteer je zelf

Gezondheid een belangrijke factor.

Een goed voedingspatroon en wat extra beweging kan je helpen je zelfvertrouwen op te krikken. Zorg voor een goede balans in het eten en sporten. Je zult merken met sporten je lichaam er beter en fijner uit gaat zien. Dit geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen. Je voelt je energieker dus zekerder over je lichaam.

Probeer mensen mee te krijgen als jij wilt gaan sporten. Een lange wandeling of een rondje hardlopen met een vriendin kan zoveel goed doen. Het stimuleren van elkaar kan je helpen je zelfvertrouwen weer op een higher level te krijgen.

Complimenten met een glimlach is zelfvertrouwen

Wees bewust wat er om je heen gebeurd. Krijg jij van een collega complimenten, neem dit ten harte aan. Beloon dit met een glimlach, geloof ook in deze complimenten. Probeer meer dingen te doen met een glimlach. Je zult zien dat jij meer veerkracht krijgt. Maak het niet te overdreven maar een schouder klopje naar iemand toe kan voor jou ook een boost zijn om je gelukkiger te voelen. hiermee stimuleer je zelfvertrouwen van een ander maar zeker ook voor je zelf.

Maak voor je zelf een te do list

Blijvend zelfvertrouwen up to list

Maak voor je zelf een lijst waar je aan denkt om meer zelf vertrouwen te gaan krijgen. Maak een stappen plan. Sta op en geef jezelf een glimlach, Zeg eens tegen je zelf “ik ben geweldig” Geef anderen complimenten je krijgt ze terug, Probeer gezond te leven je zult je fijner voelen.

Hulp in zelfvertrouwen.

Om het je makkelijker te maken, bieden wij een online cursus aan blijvend zelfvertrouwen . Hiermee zul jij je leven lang blijvend zelfvertrouwen houden. Je blijft geloven in eigen kunnen. Je leert meer respect voor je zelf te krijgen in lichaam en geest. Je gaat leren om met tegenslagen om te gaan en tegelijkertijd het blijvend gevoel van zekerheid en zelfvertrouwen op bouwen.

Neem gerust een kijkje…. op blijvend zelfvertrouwen nu met extra korting en 3 dikke bonussen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *