Beste Altcoins 2021/2025

Geplaatst door

Welke Altcoins kan ik het beste kopen.

Ben jij ook zo benieuwd welke Altcoins de komende jaren gaan stijgen? Op dit moment is er een bull run gaande van de Bitcoin. Een bull run betekend eigenlijk een langere periode waarin de prijzen erg snel stijgen naar een bepaald punt. Deze informatie is informerend en geeft geen zekerheden.

Voor velen van ons is een Bitcoin volledig kopen niet meer haalbaar. Op dit moment is de waarde boven de € 4200 gestegen, dus voor de meeste particulieren niet meer te doen. In de wereld van Crypto zijn er natuurlijk alternatieve Coins die je zo voor een paar centen kan kopen. Dit zijn meestal kleine investeringen die zich op langer termijn hoogstwaarschijnlijk zullen uitbetalen. Wij gaan proberen voor jouw in Jip en Janneke taal uit te leggen wat de mogelijkheden zijn.

Let op! Dit is een advies en geen zekerheid. De verantwoordelijkheid ligt geheel bij u zelf.

Beginnende op de crypto markt.

Wil jij crypto handelaar worden? en heb jij veel positieve verhalen gehoord dan is nu instappen het juiste moment. Door dat de markt nu flink stijgt is het zeker mogelijk om met kleine investeringen aardig wat geld  bij elkaar te handelen.

Waar moet ik beginnen!

Allereerst zijn er al tal van aanbieders, crypto exchanges in Nederland en het buitenland. Wij houden het hier nu even in Nederland en hebben twee voor je geselecteerd. Deze aanbieders houden voor jouw alles bij en zijn erg overzichtelijk. Ook onderhouden deze jouw crypto wallets. Mijn advies is , wed nooit op 1 paard en schrijf je in bij deze crypto exchanges. Wat je bij de 1 niet kunt krijgen, zijn vaak bij de andere wel te kopen.

  1. Bitvavo, Deze aanbieder heeft het goed voor elkaar en is bezig om in Nederland nummer 1 te worden. De werking is prima en vrij simpel. Hier doen wij graag zaken mee.
  2. Litebite, Ook door de Nederlandse Bank geaccepteerd als crypto exchanges. Makkelijk te bedienen, Erg met snel met uitbetalen, mocht het nodig zijn.

Welke Altcoins gaan stijgen in 2021.

Na de dip enkele jaren geleden staan de blikken weer op voorruit. De BTC en de Altcoins weten weer aardige winsten te behalen.

Het jaar 2020 was over het algemeen een top jaar voor de BTC en de Altcoins.
In Februari stond de BTC nog tussen de €3000 a 4000 duizend euro. Nu op het moment van schrijven boven de € 42000. Zeker als je weet dat de BTC vooruitzichten super zijn . Heb jij dus begin 2020 goed ingelegd dan kun je nu aardig innen. Wil je dit?, dat is de vraag. Vele met ons schatten dat de BTC in 2025 een waarde zou kunnen hebben van €200.000. Hierbij zullen de Altcoins na aller waarschijnlijkheid mee stijgen. Heb je dus geduld dan moet je over ijzeren zenuwen beschikken. Zeker is wel dat de statistieken zullen fluctueren.

Heb jij de slag gemist, niet getreurd de verwachting voor de komende 6 jaren zijn erg positief. Ook word beweerd dat de BTC niet meer zo diep kan zakken als een aantal jaren geleden.  Vind je een investering in de BTC een te grote stap. De Altcoins kunnen je goed helpen om toch mee te doen voor de poen.

In welke Altcoins investeren de komende jaren.

Dit is niet makkelijk te voorspellen maar er zijn een paar Coins die goed meedoen in de strijd.
Het laatste nieuws is dat pornhub XRP heeft toegevoegd aan hun betaal methoden. Hiermee heeft Pornhub het vertrouwen uit gesproken in XRP.  Daarin tegen is Tron ook al gekoppeld aan Pornhub.  Positief nieuws ook dus voor Tron. Dat Cardano wel eens de nieuwe ETH kan gaan worden. 

Investeren in Altcoins.

Waar kun je het beste in investeren is afhankelijk waar jouw interesse ligt.
Als je niet te veel kunt investeren is een Altcoin een mooi alternatief.

Wij hebben voor je een aantal bestudeerd en deze hebben voor nu ons vertrouwen gewonnen. Het is niet gezegd dat deze Altcoins gaan springen maar hebben zeker wel de beste papieren. Hierbij de 6 Altcoins die voor ons de meeste potentie hebben. Hierbij hebben wij de BTC, ETH en de  Litecoin niet meegenomen in de voorspelling. Wij doen een voorspelling voor de komende 2 jaar en een verwachting tot 2025.

0. Cardano

Voor ons is Cardano ( ADA) de coin met de meeste potentie. De kenners beweren dat de Cardano eind 21 op € 50 per coin kan staan. Heb je nog wat geld liggen dan is investeren in ADA een optie. Helemaal zeker weet je het nooit,  maar wij hebben toch snel nog een paar gekocht. Als alles goed gaat en Cardano gaat een grote rol spelen dan is € 300 per Coin in 2025  erg aangenaam. Koop hier je Cardano

1. Tron/TRX

maakt bij ons de meeste indruk en zal na verwachting binnen dit jaar en ,22 op
€1,50 kunnen staan met, mede door de snelle methode en de samenwerking met Pornhub word dit waarschijnlijk de snelste stijger.  Verwachting 2025 – €50. Koop hier je Tron

2. Chainlink

doet zeker mee in de strijd om de beste stijger te worden. Deze Coin groeide naar een respectieve €20. Er vanuit gaande dat deze aan het begin op €0,55 stond. Koop je deze nu en kun je wat investeren dan is deze Coin een goede optie. De verwachting voor 21/ 22 zijn wel heel verschillend. Toch kun je ervan uitgaan dat Chainlink goed mee gaat doen. de verwachting voor 21/22 zal misschien al wel €50 zijn. We verwachten dat deze Coin in de top 5 terecht gaat komen en in 2025 een waarde kan hebben van €300 of meer. Koop hier je Chainlink

3. Tezos

is ook een goede investering waard. Een goede Coin die het in de wereld goed doet. Mochten zei nog een aantal goede partners kunnen vinden dan is de waarde in 2021 gestegen naar €15.
De verwachtingen zijn hoog de komende jaren met een mogelijke stijging in 2025 naar €100.

4. VeChain ( Vet )

Heb je vertrouwen in een Vet, wij wel. Ook deze zou wel eens kunnen verrassen de komende jaren. Net even anders als XRP. Maar Vet is wel de Coin waar veel potentie in zit. Zeker heeft Vet toekomst. Een kleine investering nu kan later veel opleveren. Prognose 21/22 lijkt redelijk gunstig met een in koop nu van € 0,041 kun je eind 22 wel eens €3 per Coin bij schrijven en in 2025 misschien wel €22 Koop hier je VET

5. NEM
Op dit moment is het rustig bij XEM. Wat wel zeker is dat het niet rustig blijft bij XEM. Er staan nog vel vernieuwingen op het program de komende jaren. XEM zou ik zeker meenemen in mijn wallet. De aanschaf prijs is nu nog laag. Maar wat nu laag is kan volgend jaar wel eens hoog zijn. Koop hier je XEM

Dit is onze top 6 favoriete crypto Coins voor nu. Maar we geven je zeker nog een paar tips hieronder. Deze coins hebben ook zeker potentie om te groeien de komende tijd. Investeren in crypto kunnen risico’s met zich mee brengen. Ga verantwoordelijk om met je geld want de crypto markt blijft grillig. 

Natuurlijk is een stukje Bitcoin of een ETH ook een mogelijkheid.

IOTA, Tehter, DigiByte, XRP, Litecoin, Zijn stuk voor stuk Coins met potentie. Pak nu je kans om in de wereld te stappen van Crypto en vul je spaarpot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *